Arvot

Matalan kynnyksen asiakaspalvelu – palvelun laatu
 

Ketteryys – asiakkaan lisäarvo
 

Läpinäkyvyys – luotettavuus
 

Aitous - asiakkaan näköistä sisältöä

SOMENIA on sisällöntuotantoon suuntautunut Riihimäkeläinen toiminimiyritys. Lisäksi tarjoamme mm. sähköpostimarkkinointia, vaikuttajamarkkinointia, yrittäjyysvalmennusta ja koulutuspalveluita sekä markkinoinnin ja sosiaalisen median, että suun terveydenhuollon toimintakentältä.

 

Asiointi kanssamme on helppoa, säännöllistä ja läpinäkyvää sekä muuntautumiskykymme on yksi suurimmista valttikorteistamme.
Teemme sisältöä sosiaaliseen mediaan asiakaslähtöisellä ja luotettavalla otteella.

Kun tilaat palvelun SOMENIA:lta, saat enemmän, kuin tilatun palvelun. 

Saat luotettavan työntekijän yritykseenne ilman varsinaisesta palkkaamisesta syntyviä sivukuluja.

SOMENIA

Markkinointimme on

Asiakaslähtöistä
 

Digitaalista
 

Säännöllistä
 

Näkyvää
 

Tuottavaa

Lupaamme olla

Aito yhteistyökumppani, joka työskentelee kohti yhteistä päämäärää


Luotettava, teemme aina sen mitä lupaamme


Ketterä, nopea reagointikyky auttaa saumattomassa ja matalalla
kynnyksellä tapahtuvassa yhteistyössä


Asiakaslähtöinen ja yrittäjähenkinen

Behind the Scenes

Moi mä oon Ninni. SOMENIA on mun yritys ja unelma.

 

Oon opiskellut elämässäni paljon ja itseni jatkuva kehittäminen onkin ehkä enemmänkin ominaispiirteeni kuin mitään muuta. Oon opiskellut viestintää, journalismia, markkinointia, myynnin johtamista, suun terveydenhoitoa ja liiketaloutta. Markkinoinnin parissa olen tehnyt töitä noin viiden vuoden ajan.

 

Yksi mun suurimmista intohimoista on auttaa asiakkaita viemään liiketoimintansa uudelle, entistä näkyvämmälle tasolle ja sen tuloksellista tekemistä takanani onkin jo useampi vuosi. Teen digitaalista markkinointia asiakaslähtöisesti ja innovatiivisella otteella. Mulle asiakkaiden menestys on aidosti sydämen asia ja siksi panostan kaikkeen tekemiseeni täysillä. Työssäni otan huomioon niin asiakkaiden arvot ja brändin, kuin hakukoneet ja asiakkaiden asiakkaidenkin mieltymykset.

 

Kun ulkoistat yrityksesi somesisältöjen tuottamisen SOMENIAlle, ulkoistat sen henkilölle, joka suhtautuu työhönsä vakavasti, intohimolla, lämmöllä ja suurella rakkaudella!